Σχετικά με Εμάς

Ο Κάπταιν Μάκης

Το πρόσωπο και η ψυχή της Pirate Fishing Tours είναι ο Μάκης Καραμολέγκος, επαγγελματίας ψαράς πάνω από 20 χρόνια. Γέννημα θρέμμα της Σαντορίνης, γνωρίζει όσο λίγοι το ηφαιστειακό νησί και το θαλάσσιο χώρο του. Από τα 15 του χρόνια βρίσκεται καθημερινά στη θάλασσα του Αιγαίου ψαρεύοντας, γνώση που θέλησε να μοιραστεί τα τελευταία καλοκαίρια με τους επισκέπτες της Σαντορίνης.

Θέτοντας το ταχύπλοο σκάφος του στη διάθεση των τουριστών, προσφέρει “ταξίδια αλιείας”, μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία ιδιωτικής θαλάσσιας εκδρομής. Η πολύχρονη εμπειρία του εγγυάται ότι θα πιάσετε σίγουρα ψάρια, τα οποία – αν επιθυμείτε- θα σας τα ψήσει για να τα απολαύσετε εν πλω. Παράλληλα, θα σας ξεναγήσει σε όλη την Καλντέρα, σταματώντας σε διάφορα σημεία για να κολυμπήσετε, να δείτε τα αξιοθέατα από τη θάλασσα ή για να θαυμάσετε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Εμπιστευτείτε τον καπετάνιο Μάκη για να σας αποκαλύψει τα κρυμμένα μυστικά της Σαντορίνης όσο απολαυάνετε τη θαλάσσια εκδρομή σας.

Το σκάφος μας

Η Pirate Fishing Tours διαθέτει ένα ταχύπλοο σκάφος 10 μέτρων, τύπου Κreta Mar Cruiser, που διαθέτει ηλεκτρονικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για ασφαλή και ευχάριστα ταξίδια.

Διαθέτει σόναρ ανίχνευσης ψαριών, ραντάρ και GPS. Μπορεί, σύμφωνα με την άδειά του να φιλοξενήσει έως 10 άτομα. Ωστόσο, για την άνεσή σας και την καλύτερη εξυπηρέτηση προτιμούμε να πραγματοποιούμε τις εκδρομές μας με παρέες μέχρι 8 άτομα.

Το Kreta Mare είναι ένα γρήγορο και ασφαλές σκάφος που έχει σχεδιαστεί για να ταξιδεύει στις θάλασσες της χώρας μας. Οι άνετοι χώροι του σε συνδυασμό με την ομαλή πλεύση που προσφέρει η γάστρα ημιεκτοπίσματος που διαθέτει το καθιστούν ιδανικό για όποιον αγαπά την ανοιχτή θάλασσα. Με αυτονομία 550 ναυτικά μίλια και με ταχύτητες έως και 30 κόμβους, ο ορίζοντας παύει να είναι σύνορο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Μέγιστο Μήκος : 8.98 m, Μέγιστο Πλάτος : 3.32 m, Ύψος : 3.40 m, Βύθισμα : 0.98 m, Εκτόπισμα : 5.5 ton, Ιπποδύναμη : 300 bhp – 370 bhp, Ταχύτητα υπηρεσιακή : 22 kn – 25 kn, Ταχύτητα μέγιστη : 26 kn – 30 kn, Κατηγορία CE : Β – Γ, Άτομα : 6-12, Νερό : 250 lt, Πετρέλαιο : 850 lt, Ψυγείο : 2+1 κυβικά

Στάνταρ Εξοπλισμός:

Ανοξείδωτα κάγκελα, Ανοξείδωτες χειρολαβές, Ανοξείδωτα grip, Ανοξείδωτοι μεντεσέδες, Ανοξείδωτα μπράτσα καθαριστήρων, Ανοξείδωτο ράουλο άγκυρας, Ανοξείδωτο πηδάλιο, Ανοξείδωτη ποδόστημα, Ανοξείδωτη κουζίνα 2 εστιών, Βάσεις μπαταριών, Βάσεις μηχανής, Φώτα πορείας, Φώτα καμπίνας, Φώτα γέφυρας, Φώτα κουβέρτας, Χειρουδραυλικό τιμόνι, Αντλία πόσιμου νερού, Αντλία ακαθάρτων, Αντλία με φλοτέρ σεντίνας, Μοτέρ καθαριστήρα, Τζάμια security γέφυρας, Φιλιστρίνια, Πόρτα συρόμενη, Καταπακτή (hatch), Ανόδιο καθοδικής προστασίας, Τουαλέτα ναυτικού τύπου, Αναδιπλούμενο κάθισμα οδηγού, Ντους τουαλέτας, Ντους κουβέρτας, Πλήρης ηλεκτρονική εγκατάσταση, Πλήρης υδραυλική εγκατάσταση, Ξύλινες μπίντες πρόσδεσης, Αεριστήρες μηχανοστασίου, Δελφινιέρα, Πασαρέλα, Ντουλάπα πλωριάς καμπίνας, Στρώματα κρεβατιών, Μαξιλάρια καναπέδων, 2 Μονωμένα ψυγεία

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Η Pirate Fishing Tours Santorini, λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και τηρεί τις προδιαγραφές της θαλάσσιας νομοθεσίας. Η πολύχρονη εμπειρία μας στη θάλασσα εγγυάται την ασφάλειά σας και ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.

Ζήστε μοναδικές εμπειρίες στη Σαντορίνη!