Θαλάσσιες εκδρομές

Θαλάσσιες εκδρομές

Με τις θαλάσσιες εκδρομές της Pirate Fishing Tours έχετε την ευκαιρία να ζήσετε κοντά σε έναν επαγγελματία ψαρά τη χαλαρωτική εμπειρία του ψαρέματος, απολαμβάνοντας συγχρόνως την ξενάγηση από έναν ντόπιο που γνωρίζει πέτρα προς πέτρα το μοναδικό προορισμό της Σαντορίνης.

Επιπλέον, μπορείτε να φτάσετε σε ήσυχες παραλίες, απρόσιτες και μαγευτικές, για να απολαύσετε το μπάνιο σας στα νερά του Αιγαίου, ή να επιδοθείτε σε snorkelling για να θαυμάσετε το βυθό της Σαντορίνης.

Ο καπετάνιος σας εξηγεί για τα είδη ψαριών που συναντώνται στην περιοχή ανάλογα με την εποχή, σας μιλά για την ιστορία του νησιού και τον πολιτισμό του, σας ξεναγεί στα πιο όμορφα σημεία της Θήρας και σταματά σε πάμπολλες ξέρες μέχρι να πιάσετε ψάρι

Ο καπετάνιος παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, και συγκεκριμένα καλάμια ψαρέματος (συρτής και για τεχνική slow τσίγκι), δολώματα (πλάνη συρτή και πλάνη βυθού), πετσέτες, μάσκες και αναπνευστήρες

Μπορείτε να επιλέξετε 3ωρες ή 5ωρες θαλάσσιες εξορμήσεις.

Στην 3ωρη εκδρομή περιλαμβάνονται όλα τα παραπάνω, ενώ έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μερικά από τα πιο νόστιμα παραδοσιακά προϊόντα της Σαντορίνης, όπως για παράδειγμα τα κλασικά ντοματάκια, ευθεντικές ελληνικές σαλάτες και ποικιλία ντόπιων τυριών.

Στην 5ωρη εκδρομή, που ο χρόνος είναι περισσότερος και το επιτρέπει, θα απολαύσετε επιπλέον πλήρες γεύμα ή δείπνο που περιλαμβάνει ψητό ψάρι. Το ψάρι που θα πιάσετε! Γιατί ο Μάκης εγγυάται ότι θα ψαρέψετε σίγουρα -ανάλογα με την εποχή- τούνες, ροφούς, φαγκρί ή κάποιον άλλο “θησαυρό” της ελληνικής θάλασσας.

Ζήστε μοναδικές εμπειρίες στη Σαντορίνη!