Καθημερινό Ψάρεμα

Καθημερινό Ψάρεμα

Με τις θαλάσσιες εκδρομές της Pirate Fishing Tours έχετε την ευκαιρία να ζήσετε κοντά σε έναν επαγγελματία ψαρά τη χαλαρωτική εμπειρία του ψαρέματος, απολαμβάνοντας συγχρόνως την ξενάγηση από έναν ντόπιο που γνωρίζει πέτρα προς πέτρα το μοναδικό προορισμό της Σαντορίνης. Επιπλέον, μπορείτε να φτάσετε σε ήσυχες παραλίες, απρόσιτες και μαγευτικές, για να απολαύσετε το μπάνιο σας στα νερά του Αιγαίου, ή να επιδοθείτε σε snorkelling για να θαυμάσετε το βυθό της Σαντορίνης.

Ο καπετάνιος παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, και συγκεκριμένα:
• καλάμια ψαρέματος (συρτής και για τεχνική slow τσίγκι)
• δολώματα (πλάνη συρτή και πλάνη βυθού)
• πετσέτες
• μάσκες και αναπνευστήρες

Παρέχει, όμως, και όλη την τεχνογνωσία. Σας εξηγεί για τα είδη ψαριών που συναντώνται στην περιοχή ανάλογα με την εποχή, σας μιλά για την ιστορία του νησιού και τον πολιτισμό του, σας ξεναγεί στα πιο όμορφα σημεία της Θήρας και σταματά σε πάμπολλες ξέρες μέχρι να πιάσετε ψάρι!

Μπορείτε να επιλέξετε 3ωρες ή 5ωρες θαλάσσιες εξορμήσεις. Στην 3ωρη περιλαμβάνονται όλα τα παραπάνω, ενώ έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μερικά από τα πιο νόστιμα παραδοσιακά προϊόντα της Σαντορίνης, όπως για παράδειγμα τα κλασικά ντοματάκια, ευθεντικές ελληνικές σαλάτες και ποικιλία ντόπιων τυριών.
Στην 5ωρη εκδρομή, που ο χρόνος είναι περισσότερος και το επιτρέπει, θα απολαύσετε επιπλέον πλήρες γεύμα ή δείπνο που περιλαμβάνει ψητό ψάρι. Το ψάρι που θα πιάσετε! Γιατί ο Μάκης εγγυάται ότι θα ψαρέψετε σίγουρα -ανάλογα με την εποχή- τούνες, ροφούς, φαγκρί ή κάποιον άλλο “θησαυρό” της ελληνικής θάλασσας.

Ο πλους γίνεται κοντά στα εντυπωσιακά βράχια της Σαντορίνης και παράλληλα με ενδιαφέροντα αξιοθέατα, στη Θηρασιά, στο Ασπρονήσι και σε “κρυφά” σημεία που μόνο ντόπιος γνωρίζει, και μετατρέπεται σε άκρως ρομαντική εμπειρία αν συνδυαστεί με την ώρα του ηλιοβασιλέματος.